Godmorgon världen!

Jaha nu sitter man uppe som vanligt ur tidigt en lördags-morgon. Idag vaknade lille Neo typ kl 6, mysigt. Men nu minsann duger det och somna en stund igen, då storebror e vaken. Key ligger oxå och sover fortfarande han var ute på after work igår kväll men va hemma ganska okej tid faktist, runt halv 1-1. Men han skulle upp runt 8 idag iallafall för han skall åka till sin pappa och meka lite cheva.
Så jag blir ensam med barnen under dagen, men tar igen det i kväll. Skall till min underbara Johanna och käka middag och kolla på melodifestivalen *mys*.

Vet inte om jag har sagt det men va på Mary Kay party hos Johanna för ett tag sedan och nu har jag ju fått min vara en ögon-makeup remover. Tycker den är jätte bra.




Hade förövrigt en trevlig dag igår först va vi på IKEA och kollade runt lite är ute efter ett nytt databord. Sen kom Lisa med sina två underbara små killar och herjade runt med Max och Neo, jag och Lisa kollade igenom hennes väska som hade kommit från Mykiddo jätte fina grejer. Sen efter dom hade gått kom Elin hit och vi åt pizza och satt o tjöta tills vi insåg att kl va 24 o det va dags för mig o hoppa i säng. Nu skall jag åter gå till och inte sitta vid datorn skall gå coh sätta på lite kaffe och sparka igång dagen.


1 kommentarer:Kommentar



liv sa...

allvarligt.. när ska vi ses egentligen? pussar Liv

Skicka en kommentar