Vårat ikea äventyr

Hej igen det gick allt några mer dagar ändå. Men haft fullt upp här hemma sen vi kom hem i måndags. Var på IKEA och handlade massa skoj. Åkte dit på tisdagen för att handla en ny möbel o datorerna i det blev en bestå möbel skit snygg så nu har vi en liiiten bar i skåpet oxå skit nöjd med den slipper se datorerna hela tiden. Och så hittade vi nytt överdrag till soffan kan säga det behövdes med två små killar som käka kakor o grejer i soffan så blir det rätt sunkigt tillslut plus att det blivit solblekt. I alla fall så kom vi hem o började riva upp och ner på vårat vardagsrum *pust*
Litet vardagsrum med massamöbler o kartonger o tvätt

Neo ville oxå hjälpa till
Ja och mitt i rivandet och byggandet så upptäcker Key att vi tagit fel färg på den ena Bestå stommen så han fick packa sig in i bilen och åka och byta. Och ännu senare kom nästa fel hade råkat köpa bok färgen på skåpsluckorna och vi skulle ha ek *argh* Så dagen efter bidde det ikea igen men när vi sökte på bestå och skulle hitta ek luckorna så verkade dom inte finnas så vi kollade på avdelningen där vi sett dom och hittade dom sen på lagret väldigt skumt. Hem och fortsätta bygga ^^. Ja sen väl hemma började vi fundera på om vi inte skulle ha en skåpsrad ovanför datorerna alltså bygga på möbeln lite till senare i framtiden men vi ville inte vänta med och köpa skåpluckorna efter som dom inte gick o se på nätet *suck* Så på fredagen åkte vi till Universeum och hade mysigt till Max blev väldigt övertrött och trotsig.

Sen begav vi oss till Ikea ytterligare en gång. Och skulle köpa över luckorna ifall dom skulle ta bort dom så vi har tills dess att vi skall bygga på våran möbel. Men när vi väl va på Ikea så måste man ju kolla fyndet och där stod en helt felfri skit snygg soffa som vi ville ha och dom skulle bara ha 4000 för den en Hajdebo och jag har letat som en idiot men kan verkligen inte hitta den varken på nätet eller i någon av deras tidigare kataloger så om nån hittar den snälla skriv till mig :-). Så nu har vi verkligen ett nytt vardagsrum. Så nu får vi inte åka till ikea på väldigt lång tid framöver.

1 kommentarer:Kommentar



livan sa...

du mena hajdeby soffa va?

Skicka en kommentar